uFeel.me
Търся те
Автор: LJULJU23,  3 декември 2009 г. в 08:49 ч.
прочити: 344

Къде са устните ти - мои ли са още?
Така ми липсват в тези дълги нощи.
Целувам слънцето и пясъка, вълните.
Усещам пръстите ти - вплетени в косите.

Посрещам изгрева с надежди и желания
и търся теб във всяка шепа пясък.
Изпращам залеза със болка и страдание,
сълзи в очите ми разпалват тъжен блясък.

Ела във нощите ми, там - поне в съня ми,
прегръщай ме, целувай до безкрайност.
Обичай ме и пак вземи дъха ми -
ще ти отвърна с нежна всеотдайност.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me