uFeel.me
Търся те
Автор: maslinka,  30 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 612
на К.

Търся те сред истини и думи,
стаила дъх в очакване да те намеря.
Превзел си и сърцето, и ума ми...
От страст и обич цялата треперя.

Търся те, притихнала в ръцете ти
като изплашено детенце да се сгуша,
да галя с пръсти парещи лицето ти
и нежния ти глас да слушам.

Да потъвам във очите ти опиянена
и топли устни в твоите да впия!
Да моля, да проклинам и да стена:
\\\"Търся те... Кога ще те открия?!\\\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me