uFeel.me
Търся те, няма те
Автор: rento,  26 април 2010 г. в 21:56 ч.
прочити: 664
Търся те нощем -
няма те до мен,
не те усещам,
очите ми не те намират.
Докосване плахо на сълзи.
Целуват ме една по една.
Спомени нахлуват в моето съзнание.
Държа твоя снимка,
очите ми впиват се в нея,
сърцето милва я,
то бе като бебе в твоите ръце.
Искам тази болка да спре.
Ако трябва очи  завинаги ще затворя.
Твоята липса бавно ме убива.
Душата ми играе си на руска рулетка,
огънят по теб в моето тяло
в пожар се превръща.
Нека изгоря,
нека на пепел да стана,
вятърът да ме  пръсне,
нищо от мен да не остане...
Търсиш ме сега,
но ме няма,
само думите в този  стих
след мен останаха.
Всичко се погуби след нашата раздяла....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me