uFeel.me
Търся любовта
Автор: mitu,  14 януари 2009 г. в 22:15 ч.
прочити: 306

Не те обичам вече. Нямаш

власт над мен, човече.

Оставих болката да си отиде

и продължавам напред сега.

Продължавам пътя си сама,

продължавам в търсене на любовта.

 

Търся и радостта, нежността,

търся тази истинска любов,

за която ти не беше готов!

Търся човек, който да ме

разбере и отново да

сглоби разпокъсаното сърце.

Търся човек, който ще ми

помогне да повярвам в любовта.

 

Зная той ще ми върне радостта,

зная също и че дълъг ще е пътя,

по който ще вървя, но няма да

се откажа и ще дам всичко, което

имам. Ще изплача очите си дори,

но няма да се предам и ще

продължавам непрестанно да вървя.

И знай ти любов прекрасна

ще те намеря все някога!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me