uFeel.me
Търсих те…
Автор: alims,  16 март 2010 г. в 18:14 ч.
прочити: 1040

Търсих те…
в облаците сиви,
в капките роса,
в сънищата си красиви…
Търсих те в деня ... в нощта
потърсих те дори в сълзите,
но те нямаше и там!
Нежно мое видение,
желана моя мечта…
Не успях да те разгадая,
а не исках вече да мечтая
хвана ме страх…
И така си останах -
нерешителна, страхлива,
объркана… сама!


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me