uFeel.me
Търсих те.
Автор: kasandra666,  14 декември 2009 г. в 08:21 ч.
прочити: 553
Търсих те във нощите и дните.
Във всичките природни чудеса!!!
Търсих те и в дълбините,
гмурнах се дълбоко в морските недра.
Търсихте в цветята сутрин,
окъпани във капки сребърна роса.
Търсих те и горе при звездите,
пребродих всяка до една.
Търсихте и в ада и във рая.
В два свята умирах и живях...
Открих те,там където злобата
разяждаше душите,
оставяйки пустинна празнота!!!
Там където имах маска и участвах
във един безсмислен маскарад.
А Сърцето ми бе сковано в лед,
изпълнено с омраза и тъга.
Срещнах те и в теб видях надеждата,
любовта ти ме окъпа със божествен аромат.
Успя да разтопиш сърцето ми.
Затопли го със хиляди слънца.
Не съм сама,сега сме вече двама.
Две души в едно и две слънца,
Моето и твоето преливащи.
Завинаги ще бият в ритъма на любовта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me