uFeel.me
Търси ме
Автор: D.Pachev,  16 декември 2009 г. в 13:28 ч.
прочити: 2457

Години обречен се скитам,
но търся в надеждата път!
Мечтите ми гаснат и питам:
- Защо ли е празен светът?

Хора с лица изкривени,
от злоба присвили очи.
Душите им празни и вени,
в които кръвта не кипи.

Приятел ми стана тъгата,
вървим си ръка за ръка.
Намерих дори самотата -
навъсена,стара и зла.

И трима споделяме дните,
горчива е нашта съдба.
Но вярваме идват сълзите,
посяващи в мен любовта!

Търси ме... ти знаеш къде,
оставих пътека ранена.
И знай! Все още живее,
човека в душата сломена!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me