uFeel.me
Танцуваща стихия
Автор: smile1,  30 ноември 2010 г. в 18:34 ч.
прочити: 387
Танцувам, танцувам
и чар разпилявам,
и слънце и есенен звук,
зрънца персеидени
в очите засявам,
любов съм -
листенце от бук.

Танцувам, танцувам
и погледи галя,
рисувам фантазии, страст.
жар нестинарска -
душата изгарям,
пожар съм -
стихия и власт.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me