uFeel.me
Танцувам
Автор: DizzY,  29 май 2011 г. в 02:41 ч.
прочити: 338
Танцувам за любовта,
онази невъзможната, по детски чиста.
Танцувам и за лудостта,
обсебила ме като черна мисъл.
Танцувам за красивите неща,
които ти някога тъй истински изрече ми.
Танцувам за една лъжа -
да живее цял живот във мен обречена.
Танцувам сред красивите цветя,
мирисът си още неразнесли.
Танцувам за разбитите сърца -
една раздяла бурна непонесли.
Танцувам и на сцената сама,
не искам някой друг да ме насочва.
Танцувам пред огромната тълпа,
която със възхита пламенно ме сочи.
Танцувам, неусетила умора,
тялото ми бурно в мен крещи.
Танцувам и за всички тези хора,
пред които с музиката се извисих!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me