uFeel.me
Тънка линия
Автор: bat^goiko,  8 февруари 2009 г. в 23:22 ч.
прочити: 289

Ти си доброто и злото,

черното и бялото,

ти правилното и грешно си,

ти си тънката линия между живота и смърта,

защото животът си ти,

всичко си ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me