uFeel.me
Танго
Автор: nella_gold,  2 февруари 2013 г. в 08:14 ч.
прочити: 264
Танцува вятърът с луната светлоока,
танцуват двама, сред звезди сияйни.
Прегърнал я - безмълвна и тревожна,
понася я във пътища потайни.
Танцуват двама - в вихъра на танца.
Понесъл я - в магия на... тангото.
Танцуват двама - танца на живота.
Гореща нощ бездумно ги прикрива.
Завихрят се, а после много бавно
целува вятър своята любима.

Нели Никова
2 февруари 2013

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me