uFeel.me
Тъмнина в душата
Автор: feelin,  29 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 2297

Когато те е обхванал пълен мрак
когато отчаянието е обхванало твоя свят
когато самотата ти предлага брак...
тъмата искаш да избегнеш, но не знаеш как
За Бога, спри!!! И сърцето си отвори!!!
Колкото и да е тежко и да боли!!!
Самотата не е вечна, а може би такава я правиш ти?!
Позволи си да поемеш по нов път
оттърси се от несгодата и ВЯРВАЙ
Вярвай, че любовта ще намери в теб своя райски кът!
Остави се в тялото ти кръвта да закипи!
Любовта и щастието си не гони!
Приветствай слънцето и мрака заличи!
Той не ти е нужен вече,
нека си мълчи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me