uFeel.me
Там ме чакаш ти
Автор: Richard,  16 август 2009 г. в 20:47 ч.
прочити: 286
Заспиваш и си мислиш
За хубави неща
За думите, които
Не успях да изрека

Прибирам се, опитвам...
Не мога да заспя
Мислите в главата
Исках с теб да споделя

Лягам най-накрая
Притварям аз очи
Сънят ме праща в рая…
Там ме чакаш ти

04.05.2009

02.35

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me