uFeel.me
*Такава съм*
Автор: mechtaq_za_teb,  2 юни 2013 г. в 06:51 ч.
прочити: 279

Не знам дали във нечии очи изглеждам слаба,

но що е във сърцето повече не ми се крие...

Обичам те... боли ме! Просто съм такава

и от малкото превръщам се в стихия...

И бушувам, докато усмивка не изгрее,

провокирана от нежна ласка, допир от любов.

... докато сърцето свойта песен не запее

и не чуя тихия ти и спокоен зов.

Понякога дори по цели нощи плача...

Сърцето бие до полуда, а очите не заспиват.

Обичам те... боли ме! Просто съм такава.

Понякога и трудна за обичане...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me