uFeel.me
Такава съм
Автор: meri4ka,  4 април 2011 г. в 21:41 ч.
прочити: 241
Такава съм, каквато ме създаде,
каквато пожела в мечтите ти да съм.
И Бог тогава богатство ни въздаде,
невикано, нечувано, ... почти насън.

Защо ли шепна с кротост нашта клетва
и вятър ме обсипва с нежни листи?!
Защото изворът е свята жетва -
пред нас разгъва пътищата чисти!

Не искай да се връщам при огнище,
че кладата е толкова жестока.
А стига само да съм пепелище
и твойта воля - силна и висока!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me