uFeel.me
Такава ме избра
Автор: Orchid,  22 февруари 2013 г. в 20:56 ч.
прочити: 427

Лесно се обича онази жена,

вечно доволната, сладката, милата,

онази добрата, без капка злина,

безпроблемната, тихата, кротката.

 

Аз не вещая слънчево време,

стихия съм бясна, ангелът дреме,

за мен ще трябва старание, сила,

много отдавна наивна съм била.

 

Ще трябва търпение, воля,

за спокойна любов, аз не те моля,

и кръста ще носиш и всяка окова,

планини ще обръщаш, щом те зова.

 

Готов ли си сега да ме обичаш,

нелесна съм, такава ме избра,

знак ли беше, грях или съдба,

щом безумна нощта, двама ни събра.




Orchid 22.02.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me