uFeel.me
Такъв, какъвто си
Автор: Mimonche,  29 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 311

Обичах те…
такъв, какъвто си –
със слабостите, грешките неволни…
не се оказа принца в моите мечти,
но ти прости ми тез съждения волни!

Аз търсих те…
такъв, какъвто си
сред много други знайни и незнайни
герои от илюзиите ми,
но ти прости желанията ми крайни!

Аз исках те…
такъв, какъвто си –
без грим, без маска и гримаса,
но с онова, което ме плени,
а не с илюзии от висша класа!

14.1.2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me