uFeel.me
Така ще те забравя
Автор: Shanka,  25 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 588

Една сълза в очите се отрони,
една сълза и после заваля.
Сълзи и дъжд в очите ми се сливат
и падат над пресъхнала душа.

А бурите в сърцето не затихват
и веят люти зимни ветрове.
Те скоро вечен сняг ще ми довеят
и после всичко ще замре.

Ще се превърна цяла в лед и камък,
кръвта във жилите ще спре
и ще угасне тихо моят пламък,
но пък така ще мога да забравя теб...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me