uFeel.me
Така ми се иска...
Автор: smile1,  21 юли 2011 г. в 22:08 ч.
прочити: 372
Така ми се иска,
да съм твоето светло момиче,
което да чакаш
приседнал до старата буна.
Да разперя ръце
като птица!
Към тебе да тичам
с коси разпиляни
и с обич да те целуна!
Така ми се иска
да се стопя в ръцете ти силни -
като бяла вълна,
скрила в ласка брега на морето!
Така ми се иска
с длан гореща днес да ме милнеш...
И душата да литне,
като птиче над житни полета.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me