uFeel.me
Тъга
Автор: smile1,  3 февруари 2009 г. в 17:41 ч.
прочити: 289

Тъжно дърветата клони поклащат,
върбата приведена в мрака ридае,
бавно очите ти, пак ме изпращат,
дали ще се видим отново, не зная!
Бисери чисти от очите ми капят,
събираш ги с обич в мъжката длан,
като лава горещи, ръцете разтапят,
тъга те обсебва, като гост нежелан.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me