uFeel.me
Тъга
Автор: mozilla,  23 януари 2009 г. в 20:08 ч.
прочити: 403

Тъгува душата, плаче сърцето,
животът се обръща кръгом,
и захвърля ме вятър, където
няма спирка, няма подслон.

Жарко слънце, студена слана,
изгориха в мен всичко красиво,
тъмна нощ, бледа луна,
покриха ме с наметалото сиво.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me