uFeel.me
Тъга
Автор: Belieber,  8 юли 2011 г. в 10:28 ч.
прочити: 176
Скътана, на дълбоко,
в моето сърце тъгата страшна и опасна!
Как се чувстваш? Добре ли ти е в моето сърце кървящо?
Че не тръгваш си ти от там!

Макар от болка да се влача,
ти стоиш вътре,
не помръдваш!
Защо? Какво искаш не разбираш ли боли ме!
Изчезни!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me