uFeel.me
Тъга Човешка
Автор: niko_22,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 388
На живота човешки се случи ужасна беда, че живота човешки резби се в мъка любовна.


Живот, Живот, Живот защо ми отне любовта и ме остави сам да скитам по брега на любовта.


Такъв е животът човешки изпълнен само с тъга, че живота човешки разби се в любовна игра!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me