uFeel.me
ТЯ
Автор: ivoni,  31 март 2011 г. в 19:28 ч.
прочити: 209
Тя е жената за теб.
Тя е майката на твоето дете.
При нея вечер ти си лягаш.
А мен, мен просто ме забравяш.
Тя е слънцето на твоите дни.
Заради нея светят в очите ти сълзи.
Тя всичко твое получава.
А мен, мен просто тя ме съжалява.
Заради нея тъжа в нощта.
Заради нея заспивам сама.
Заради нея се стичат мойте сълзи.
Но за това виновен си и ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me