uFeel.me
ТВОЯТА ПРИНЦЕСА
Автор: fenix,  7 декември 2012 г. в 14:47 ч.
прочити: 374

Нарече ме \"Моята малка принцеса\"
и всичко във мен засия.
Сякаш художник, със своята четка,
изрисува във мен любовта.

Направи ме хубава, нежна, игрива,
в очите звездички вгради.
И казаха всички \"Любовта ти отива\",
остави в мен цветни следи.

Посипа ме с прах от незнайна планета,
дари ме със нежна душа,
която разцъфна за теб, като цвете
и стана по-хубав света.

С любов залюля ме в дантелена люлка,
обля ме със дъжд от мечти.
Представих си даже как с теб ще съм булка,
във бяло... Красив ще си ти...

За туй ще те пазя дълбоко в сърцето,
там дето стои любовта.
Помни, аз съм твоята малка принцеса
и завинаги ще е така.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me