uFeel.me
*ТВОЯТА ИСТИНА...*
Автор: l.hiena,  5 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 340

*

От Истината и до малката Лъжа

се виеше една пътека.

Тя беше тъй наивна, че това

подмамило дори Човека.

И лаком за фалшиви думи,

Ти избра пътеката, наместо

Вярата едничка помежду ни.

Така ти беше лесно!!!

Не бе доверието ни предишно...

попитах те, но ти отрече.

Лъжата бе болезнено излишна...

о, аз на Истината ти НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me