uFeel.me
ТВОЯТ ПОГЛЕД!
Автор: Avrorra,  4 август 2008 г. в 13:24 ч.
прочити: 314

Твоят поглед...
Твоят поглед всичко в мен убива,
зърна ли го, сякаш сърцето ми спира.
Бездна пред мен се отваря

и като че ли води ме в рая...
Ти гледаш също към мен и очите ти кристални
откриват таящите в мен чувства необятни...
С поглед един света за мен преоткри
и сякаш всичко в него от любов гори,
Твоят свят и моят в едно съчетан,
това е живота, от сърцето мечтан!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me