uFeel.me
ТВОЙ ПОРТРЕТ
Автор: Ивайло Яков,  15 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 485
Днес реших да те рисувам,
но не открих бои за Теб,
а как копнея, как жадувам,
да направя твой портрет.

Добре, ще взема от дъгата,
цвят по цвят ще отбера.
Но как рисува се с ръката
върху лист – огрян светът.

И реших с душа да те извая
в реален сън, мечта и блян.
Но как очи да разгадая
събрали пламъци, тъга и свян.

А казват, че добре рисувам,
но защо не мога само – Теб,
а как копнея, как жадувам,
поне да имам твой портрет.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me