uFeel.me
ТВОЕТО МЯСТО НА ПЕЙКАТА
Автор: dim-dam-dum_F,  20 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 613
Сълзи ще има,болка-също.
Спомените ще останат,а мечтитеще отлетят.
Сърцето ми ще е на мънички парченца,а съвестта ти...тя ще те гризе.
ще дойде ден,когато мястото до мен,на пейката пред блока,ще е празно/
ще дойде нощ,в която мисълта за твоето отсъствие ще ме проницва.
ще настъпи час,когато устните ти ще ми липсват.
ще има миг и на мълчание.
ще съм без дъх и думи.
Но знай,че когато този момент настъпи-виновната не ще бъда аз.
Ти ще изречеш онези думи,за които дори не искам да си помислям и ще оглушея.
ще съм глуха,сляпа и няма за всичко и всички около мен.
Сълзи ще има,болка-също

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me