uFeel.me
Цветя, откъснати ръчички
Автор: galimira,  18 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 335

Цветя-откъснати ръчички,

Във тази прашна, спиртна ваза

Ме гледат с тичинки-очички

От твоята любов-проказа

Последен спомен...

И днес не съм красива,

Защото ти ме правиш лоша.

Чертите-огледалнокриви

Разпръскват се-ненужен кошер.

И айсберговите ти мигли

Рисуват призрачни витражи

По тялото ми-невъзможни диги

Превръщат чувствата в миражи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me