uFeel.me
Цвете мое
Автор: DENI__,  17 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 610
За теб на всичко съм готов,
моя единствена любов!

Милион морета, океани
ще преплувам аз, за да те зърна.
Сред ливади и поляни
да те намеря и прегърна.

И там, в ливадата зелена
загледана във синьото небе
ще ме очакваш с поглед нежен,
наивен като на дете.

Ах, цвете мое, аз те моля
не ме забравяй ти за нищо на света!
Защото от инат или неволя
Не ще се видим повече лета!

Но нищо - мене ме очаквай
с наивен поглед всеки ден
и вечно, вечно ти ми вярвай -
ще бъда с теб, ще бъдеш с мен!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me