uFeel.me
Цветът на твоите очи
Автор: angelstears,  28 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 481
Всяка вечер гледам небето
изтърся този нежен цвят
във всяка вълна в морето
претърсих целия свят.

Но не можах да открия
центът на твоите очи,
където тайничко се крият
най-красивите мои мечти.

Още е светло навън,
а в следващия миг е мрак
и като от приказен сън
очаквам да ги видя пак.

Да уловя вълшебния миг,
когато в небето се давят очите
а вселената е твоят лик
а дали не са във вълните...

Където луната огрява морето,
дали оттам ще изплуваш и ти
ще намеря ли рая,където
се отразява цветът на твоите очи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me