uFeel.me
Центрофуга
Автор: zigitop,  29 май 2009 г. в 01:37 ч.
прочити: 254
Центрофуга

сега ли ти трябваше
живота ми
в центрофуга да пуснеш
не е ли достатъчно
че съм паднал в пръстта
наивен ли бях
или всичко е сметнато
така че да свърши
с удар под кръста

от сутрин
до сутрин
измъчва ме липсата
топлина не откривам
в други очи
и всяка нощ
те сънувам усмихната
всяка нощ те целувам

прости

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me