uFeel.me
Целувката ти...
Автор: nella_gold,  13 октомври 2010 г. в 07:16 ч.
прочити: 614
Ето, първият слънчев лъч появи се,
с трапчинката на твоето лице,
с усмивката във погледа ти също,
и в... твоето премръзнало сърце.

Във бенката – (във нея май се влюбих?!)
В извивката на топлите ти устни.
Ех, как ли, как ли да те пусна?!
По устните ми още тръпнеш...

В очите ти... по тях се разгадавам.
Усещам мириса на сутрешно кафе.
Хайде, погледни ме, прошепни ми,
че ти липсвам... Че ме искаш още.

Целувките ти още ме изгарят...
Оставили следи по мене.
Дали, дали отново ще усещам
целувките, със вкус на... шоколад?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me