uFeel.me
Целувка
Автор: Bella_Donna,  27 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 498
Целувка нежна в нощта ми даде ти,
сгуших се в прегръдката ти мила
и любовта потърсих в твоите очи.

"Обичам те" шептеше ти
и в миг безкраен с щастие ме ти дари.
За този миг копнея всеки ден и час
и знай сърцето ми за теб изгаря...

Срещнах те случайно, влюбих се безкрайно
и моля се на господ така да е докрай.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me