uFeel.me
Целувка
Автор: ivanova_ina,  17 ноември 2011 г. в 06:21 ч.
прочити: 391
Докосване, което те взривява,
оголва тайните и сетивата,
за себе си те пресъздава,
открива те, съблича, разгадава...
Ще те докосвам само с дъх,
с желанието си ще те изгарям,
докато не забравиш всички... тях,
докато не усетя, че... те имам!
Ще пия аромата на страстта,
вкуса на диво-тръпнещата кожа.
Несбъдната ще те обсебя.
Нечакана, чрез мене ще си жив!
Играта е безумно стара... Знаеш.
Сама, разчупена, до болка празна
в ръцете си ще ме усетиш
като присъда - непростимо твоя...

Как би живял от утре с този спомен?
Коя и как, след теб би оцеляла?
Потънала във погледа ти странен,
коя със друг пак би била... Жена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me