uFeel.me
Целувам те
Автор: Malita,  24 юли 2008 г. в 02:28 ч.
прочити: 575

Цветенца във косите си заплитам -

Ефирни, пурпурни листенца.

Любовните стрели прелитат,

Убождат те сърцето нежно.

Вълшебно палят и обричат,

Ажурно и копнежно те опиват.

Магически в душата ти попиват.

Трептят искрици във очите.

Емоции от чувства те връхлитат .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me