uFeel.me
Целуни дъжда…
Автор: alims,  22 юни 2010 г. в 23:26 ч.
прочити: 1042
„Целуни дъжда
… когато съм твърде далече.
Целувай го, когато устните са жадни
… когато се нуждаеш от мен!
Целуни го, когато имаш нужда от утеха,
сърцето не ти дава мира и очите
се давят в сълзи всеки ден”

Потопих се в капките му летни
Нежно се загърнах с капещата тишина
и вдъхвах аромата нежен… ухаеше на теб!
Само капките дъждовни ми напомняха,
че целувайки, дъжда целувам теб!
Леко го докосвах с треперещи пръсти,
които тихо ми нашепваха да те търся,
   да те търся... целувайки дъжда,
        защото зна
м, че ти си там
               сред капчиците тишина...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me