uFeel.me
ЦВЕТЯТА НЯМАТ ГРЪБ
Автор: Lidis,  22 юли 2011 г. в 12:35 ч.
прочити: 168
Решиш ли от теб да си ида,
не чакай гръб да обърна,
ще искам пак да те видя,
за малко поне да те зърна.

Да те усетя по светлината,
на любовта изживяна
и както цвете  в зората
с теб - моя ден да остана...

Не чакай гръб да обърна,
и  да цъфтя за груги в гората
без ласката ти аз ще посърна
и ще забравя на любовта следата.


Не, няма гръб да обърна
- не ми е позната тъгата,
ще искам пак  да те зърна,
на деня в залеза, както в зората.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me