uFeel.me
ЦВЕТОВЕ ОТ КЪСНА ЕСЕН
Автор: mega_char,  17 февруари 2011 г. в 18:20 ч.
прочити: 487

За теб ще бъда поглед,
подарен във миг на нежност
и над нас ще пусна в полет
топъл дъжд копнежност.

Сърце ще бъда диво,
препускащо в твойте длани
и няма вече да е сиво-
цветове ще са от късна есен брани.

И ласка ще съм на лицето
докосване в интимност плаха.
Ще играя с вятъра в полето
докато те стигна... там под наща стряха.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me