uFeel.me
ЦЕНА...
Автор: l.hiena,  8 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 316

С две топли слова

и желана утеха

ти ми върна това,

което всички ми взеха:

нежния бриз,

белокосата зима...

и с пищни бои

като със сила незрима

ти целия свят прекрои:

шосето просторно,

всеки див водопад

ще прелеят във мойте ръце.

Ти ми върна целия свят...

А КОЛКО,КОЛКО МИ ВЗЕ.......

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me