uFeel.me
ЦЕЛУВКАТА
Автор: idan,  6 юли 2011 г. в 19:42 ч.
прочити: 279

 Пътят е дълъг,


през арка минава,


светъл лъч кръг описва,


безкрая стига.


 


Красиви са дните,


когато сме в тях,


чаровни са нощите,


в които се целуваме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me