uFeel.me
ЦЕЛУВАЙ МЕ
Автор: Slava56,  22 август 2008 г. в 13:53 ч.
прочити: 388
Целувай ме!
Дори и да остана
без тебе след това - ще ти простя.
Ще бъда слънчев ден и в нощ безлунна.
В небето като птица ще летя.

Целувай ме!
Преди да си отидеш,
от устните ти огън ще отпия.
Дори и да те няма, ще ме води
в несгодите любовната магия..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me