uFeel.me
Ц Е Л У В К А
Автор: gala mari,  22 октомври 2008 г. в 20:59 ч.
прочити: 1315

Целувям те с поглед.

Целувам те

дълго...

Целувам те

бавно...

Както пия вода.

 

Целувам те с мисъл.

От разстояние...

Целувам те даже,

когато спя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me