uFeel.me
ТРУДНА Е ТАЗИ ЛЮБОВ
Автор: blaskov,  2 февруари 2013 г. в 19:40 ч.
прочити: 354
Аз се връщам.
        Дърветата ме срещат.
Непознати треви
               и затихнали нощи.
Теб те няма отсреща.
                  Ти не се появи.
А обичам те още.


Сякаш слънцето скри
     в свойта длан колеблива.
Сякаш времето спря...
                   Но отиде си ти
и надежди свенливи
               прелетяха в калта.


Как сега да прозра
               тази обич ранена?
Как да бъда готов
             пак за теб да умра?
Ти си тръгваш,
                  любима, от мене,
адски трудна
                       е тази любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me