uFeel.me
ТОЗИ СВЯТ Е ЛЮБОВ...
Автор: zlati_ival,  4 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 722
посветено на приятел - Ангел



Този свят е и твой. И щастливо шумящ.

От детински усмивки и влюбени хора.

А цветята, втъкани със цветния страх,

ни припомнят за нашите кръгли умори.



Този свят е простор. И е в теб песента.

За дочакано, чакани стъпки по плажа.

А пристигнала някак, самотна, нощта,

с мокри шепи за новия ден ти разказа.



Този свят е любов. Но понякога там

ни догонват и сенки, от зло полудели.

Нямат думите общочовешки кантар,

няма сила, без чакаща слабост родена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me