uFeel.me
ТОЙ и ТЯ...
Автор: linapaint,  28 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 819

ТОЙ
Как тръгнах си преди
не зная...
и любовта ти - не я разбрах...
А сега, когато вече побелях,
ето ме, на този бряг - пак се спрях...



ТЯ
Как искаше да я узнаеш?
Ти беше млад...
Яхнал кон - като вихрушка!
Летеше -
от стръв на стръв!
Но ето че - времето не жали,
като теб... юнак!
И връща те пак - на този бряг,
но от корабът остана - само котвата!
А останалото вятърът отвя
та и аз не знам в коя посока завъртя...
Чаках те, исках да ти я покажа...
А сега, не е ли късно...
Кораб да отплава - с окъсани платна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me