uFeel.me
ТОВА Е ЛЮВОВТА
Автор: fenix,  29 май 2013 г. в 21:04 ч.
прочити: 319

Не допускай в теб да влезе Сатаната,
да превзема твоя чист и мирен храм.
Прогони го, с помощта на светлината,
само обич и смирение никне там...

Не допускай черни мисли, във мъглите
ще загубиш святост... вяра и любов...
Щом проникне отчаяние в гърдите,
ще превземе всеки устрем за живот.

Не допускай! Победи го със усмивка.
Знай, усмивката с заряд е на звезда.
Позволи си да си истинска щастливка,
като спазваш тези прости правила...

Със любов живей! Обичай и раздавай.
Тази обича Бог ти дава да гориш...
Във беда, без корист, винаги помагай,
и така... душата ще овъзмездиш...

Във сърцето моделирай светлината.
... Кълбовидно-енергийна красота...
Заслужава си, не питай за цената,
че безценна е... Това е любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me