uFeel.me
ТОРТА ЗА ЛЮБИМИЯ
Автор: Lidis,  2 август 2011 г. в 03:00 ч.
прочити: 404
За теб е тортата ми, скъпи
от горски плодове и от сметана.
Не може друг  да си я купи
в сироп от обич е заляна.


Блестят от сладост плодовете
за  тебе расли и  узрели,
събрали на живота световете
и с моята любов се слели.

01.08.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me