uFeel.me
ТИ
Автор: Ивайло Яков,  16 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 690
Ще сетиш залеза как се стопява,
а нощите тихо остават червени.
Ти коса разпилей по пуста дъбрава
и после влюби се във мене...

Ще видиш най-ярката, светла звезда
в най-беззвездното време.
Ти просто подай ми нежно ръка
и после влюби се във мене...

Ще чуеш най-кротките нощни ромоли.
В най-лютия студ - овошки зелени.
Ти само повярвай в моята пролет
и после влюби се във мене...

01.01.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me